Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne tulee melkein kaikki Hopeanuolen henkilöt.


Nimi: Hopeanuoli (Gin)

Laji: koira

Rotu: Akita

Sukupuoli: uros

Vanhemmat: Riki ja Fuji

Sisarukset: Giyan, Hiya-n ja hänen velipuoli Aka

Hopeanuoli on tarinan sankari. Kun Hopeanuoli on vasta kuukauden vanha alkaa Gohei kouluttaa tätä karhukoiraksi. Hopeanuoli liittyy villikoira laumaan, jonka johtajana toimii tämän isä. Riki on kuitenkin menettänyt muistinsa eikä muista Hopeanuolta pojakseen. Hopeanuoli lähtee villikoirien kanssa etsimään lisää koiria. Kun Ben menettää näkönsä antaa hän joukkueen johtajuuden Hopeanuolelle. Kun Hopeanuolen isä kuoli suuressa taistelussa tuli Hopeanuolesta Ohu vuorten johtaja. 15-vuoden kuluttua Hopeanuoli saa Sakuran kanssa pojan, nimeltä Weed (Yukimura ja Joe olivat syntyneet vähän aiemmin.)


Nimi: Riki

Laji: koira

Rotu: Akita

Sukupuoli: uros

Vanhemmat: Shiro ja Yamubuki

Kumppani: Fuji

Pennut: Hopeanuoli, Giyan, Hiya-n ja Aka (Akalla eri äiti kuin Hopeanuolella, Giyanilla ja Hiya-nilla)

Riki on Hopeanuolen isä ja kaikkien aikojen paras karhukoira. Rikistä tuli villikoira lauman johtaja menetettyään muistinsa kun Akakabuto-karhu sinkosi tämän rotkoon. Riki pelasti Fuga-nimisen suden joka kiitollisena opetti Rikille Zetsu tenro battoogan, jonka Riki myöhemmin opetti Hopeanuolelle. Riki kuolee suuressa taistelussa.


Nimi: Fuji

Laji: koira

Rotu: Akita

Sukupuoli: naaras

Kumppani: Riki

Pennut: Hopeanuoli, Giyan ja Hiya-n

Hopeanuolen, Giyanin ja Hiya-nin emo. Daisuken perheen koira ja ainoa Crossin lisäksi animessa mainittu narttukoira. Fujilla ei ole suurempaa osuutta animessa.


Nimi: Giyan

Laji: koira

Rotu: Akita

Sukupuoli: uros

Sisarukset: Hopeanuoli, Hiya-n ja hänen velipuoli Aka

Giyan on Rikin ja Fujin pentu ja Hopeanuolen ja Hiya-nin veli. Giyanilla ei ole suurta osuutta animessa.


Nimi: Hiya-n

Laji: koira

Rotu: Akita

Sukupuoli: uros

Sisarukset:Hopeanuoli, Giyan ja hänen velipuoli Aka

Hiya-n on myös Rikin ja Fujin pentu ja hän on Hopeanuolen ja Giyanin veli. Hiya-nilla ei ole suurta osuutta animessa.


Nimi: Shiro

Laji: koira

Rotu: Akita

Sukupuoli: uros

Kumppani: Yamubuki

Pennut: Riki ja Rikin sisarukset..

Shiro on Rikin isä eli Hopeanuolen iso-isä. Shiro oli Gohein koira ja ensimmäinen karhukoira suvun koirista, joka taisteli Akakabutoa vastaan. Shiro kuolee tarinan alussa, kun on Gohein kanssa metsällä, kun Akakabuto ilmestyy ja lyö Goheita päähän. Shiro hyökkää karhun kimppuun ja Gohei ampuu Akakabutolta tämän oikean silmän. Tämän jälkeen Akakabuto tippuu kielekkeeltä alas, mutta vetää Shiron mukanaan, joka onkin koiran loppu.


Nimi: Aka

Laji: koira

Rotu: Akita

Sukupuoli: uros

Vanhemmat:Riki ja joku???

Sisarukset: Aka on Hopeanuolen, Giyanin ja Hiyanin velipuoli..

Aka oli Gohein metsästyskoira ja Rikin poika. Fuji ei ollut kuitenkaan Akan äiti. Gohein ollessa metsällä yhdessä Rikin, Akan ja Donin kanssa Akakabuton hyökätessä näiden kimppuun saivat Aka ja Don surmansa. Akalla ei ole suurempaa osuutta animessa.


Nimi: Don

Laji: koira

Rotu: Akita

Sukupuoli: uros

Don oli Gohein metsästyskoira. Ollessaan karhujahdissa yhdessä Rikin ja Akan kanssa sai Don surmansa kuten Akakin. Donilla ei ole suurempaa osuutta animessa.


Nimi: Rikio

Laji: koira

Rotu: Tosa

Sukupuoli: uros

Gohein entinen koira. Rikio söi pennusta lähtien heti karhunlihaa ja Gohei luuli sen olevan hyvä merkki mutta koiran hyökättyä heti karhun nähdessään se sai iskun päähän ja tämä mursi sen kallon.


Nimi: Ben

Laji: koira

Rotu: sekarotuinen (Mastiffia ja Tanskandoggia)

Sukupuoli: uros

Kumppani: Cross

Pennut: Ken, George ja Miney (George ja Miney eivät ole Weed animessa)

Sisarukset: Moss on Benin velipuoli

Ben on villikoira lauman ensimmäisen joukkueen johtaja. Moss-niminen koira on Benin velipuoli. Ben saa pentuja Cross-nimisen Salukinartun kanssa, joka kuuluu Benin joukkoon. Ennen villikoiriin liittymistä Ben asui metsästyskoirana isäntänsä luona Kohussa.

Benin aikaisempi hyväntahtoisuus on suureksi hyödyksi etsiessä lisää koiria: -Tiikeriveljekset liittyivät laumaan, koska Ben pelasti niiden hengen niiden ollessaan  pentuja.-Akame alamaisineen liittyy mukaan, koska aikaisemmin Ben oli auttanut sen karkuun.


Nimi: Cross

Laji: koira

Rotu: Saluki

Sukupuoli: naaras

Kumppani: Ben

Pennut: Ken, George ja Miney (George ja Miney eivät ole Weed animessa)

Cross on ainoa narttukoira suuren johtajan laumassa. Cross liittyi villikoira laumaan kostaakseen karhuille. Koston syy oli se,että ollessaan isäntänsä ja muiden koirien kanssa metsällä, karhu hyökkäsi heidän kimppuunsa. Omistaja pakeni jättäen Crossin ja muut koirat oman onnensa ojaan. Cross katsoi haavoittuneena ja avuttomana vierestä, kun karhu tappoi sen ystävät. Cross saa kolme pentua (Ken, George ja Miney) Benin, joukkonsa johtajan, kanssa ja adoptoi orvon Koga-koiranpennun Chibin (Tesshin.)


Nimet: Ken, George ja Miney

Lajit: koiria

Rodut: Sekarotusia (50% Salukia, 25% Tanskandoggia ja 25% Mastiffia)

Sukupuolet: Ken ja George ovat uroksia ja Miney on naaras

Vanhemmat:Ben ja Cross

Sisarukset:Ken, George ja Miney ovat kaikki sisaruksia

Ken, George ja Miney ovat Benin ja Crossin pentuja. Pennut syntyvät vähän ennen suurta taistelua, jonka takia Cross ei osallistu taisteluun. Ken ja Miney muistuttavat isäänsä Beniä, kun taas George äitiään Crossia eli Ken ja Miney näyttävät Tanskandoggi/Mastiffi sekoitukselta ja George näyttää Salukilta. Kenillä, Georgella ja Mineyllä ei ole suurta osuutta animessa. Weed animessa Ken on suuremmassa osassa, kun taas George ja Miney eivät ole siinä lainkaan. Mangassa Miney kuolee.


Nimi: John

Laji: koira

Rotu: Saksanpaimenkoira

Sukupuoli: uros

John on Hidetoshin metsästyskoira. Hän on Hopeanuolen hyvä ystävä. Luonteeltaan John saattaa olla hyvin usein itserakas, mutta ei se hänen ystäviään haittaa. John ei aikonut liittyä Rikin johtamaan villikoira laumaan, mutta kun John oli taistellut Rikiä vastaan. Riki voitti tämän yhdellä ainoalla iskulla. John hävisi ensimmäisen kerran elämässään ja päätti liittyä laumaan.


Nimi: Smith

Laji: koira

Rotu: Englanninspringerspaniel

Sukupuoli: uros

Smith on kolmannen joukkueen johtaja ja hänestä tulee Hopeanuolen läheinen ystävä. Jos Smith ei vertoa muille koirille voimassa niin rohkeudessa ja viisaudessa ainakin. Hän pelastaa Hopeanuolen Sniperin hampaista ja hakee Gohei Takedan paikalle suuressa taistelussa Akakabuto-karhua vastaan jotta tämä voisi ampua karhun.


Nimi: Great

Laji: koira

Rotu: Tanskandoggi

Sukupuoli: uros

Great on toisen joukkueen johtaja. Rauhallinenmutta vahva hahmo, vaikka tällä ei ainakaan animessa olekkaan kovin suurta roolia. Bemu (Vem) kuitenkin testasi Greatin uskollisuutta suurta johtajaa kohtaan,ennen kuin teki päätöksensä ja liittyi Ohu- taistelijoihin: Bemu käski Greatin makaamaan junaraiteille junan tullessa. Great oli hievahtamatta viimeiseen asti, kunnes Bemu pelasti hänet viime hetkellä.


Nimi: Hyena

Laji: koira

Rotu: Weimarinseisoja (lyhytkarvainen)

Sukupuoli: uros

Hyena on Sniperin apuri. Hyena pettää Benin ja muut, jonka tähden Ben melkein menettää henkensä. Hyena yrittää myöhemmin kuitenkin päästä takaisin joukkoon vakoilemalla Koga-koiria sekä auttamalla Beniä ja Iiga-koiria taistelussa Kogia vastaan. Hyena kuolee kuitenkin Sniperin takia, joka tappaa Beniä auttaneen Hyenan.


Nimi: Sniper

Laji: koira

Rotu: Dobermanni

Sukupuoli: uros

Sniper on villikoira lauman upseeri, suuren johtajan jälkeen toisena arvoasteikolla. Sniper juonii aikovansa syrjäyttää lauman johtajan ja aiheuttaa hankaluuksia Benille ja muille. Vuoristotemppelissä Hopeanuoli taistelee Sniperiä vastaan ja voittaa tämän, mutta Sniper ilmestyy vielä ennen suurta taistelua ja yrittää hukuttaa Benin.


Nimi: Akatora

Laji: koira

Rotu: Kai-ken

Sukupuoli: uros

Sisarukset: Chutora ja Kurotora

Akatora on vanhin kai-velljistä (eli tiikeriveljeksistä.) Pentuna se jätettiin yhdessä kahden veljensä kanssa pahvilaatikossa vuorille, ja niiden hyökkäsi mm. käärme ja vuoristokoira. Ben kuitenkin pelasti pennut vuoristokoiran kynsistä. Kiitokseksi henkensä pelastamisesta veljekset liittyivät myöhemmin Benin joukkoon. Akatora sai surmansa suuressa taistelussa Akakabutoa vastaan: ensin Akakabuto iski kyntensä Akatoran rintakehään, mutta Akatora riuhtoi itsensä irti ja onnistui puhkaisemaan Akakabuton ainoan silmän, ennen kuin Akakabuto viskasi hänet maahan.


Nimi: Chutora

Laji: koira

Rotu: kai-ken

Sukupuoli: uros

Sisarukset: Akatora ja Kurotora

Chutora on Akatoran ja Kurotoran veli. Hän liittyy Benin joukkoon. Hänen oikea korva puuttuu. Taitava (kuten veljensäkin) metsästyksessä ja yhdessä nämä kaatavat vaikka suuren villisian.


Nimi: Kurotora

Laji: koira

Rotu: Kai-ken

Sukupuoli: uros

Sisarukset: Akatora ja Chutora

Kurotora on nuorin Kai-veljeksistä. Kurotora liittyy Benin joukkoon, ollessaan kiitollisuudenvelassa tälle siitä miten Ben pelasti tämän hengen vuosia sitten. Kurotoralla on vain yksi silmä, sillä vuoristokoira puri tämän oikean silmän puhki, tämän ollessa vasta pieni pentu.


Nimi: Murhaaja-Tin

Laji: Koira

Sukupuoli: Uros

Hyökkää Kai-veljesten kimppuun näiden ollessa vielä pentuja. Raatelee Kurotoralta toisen silmän. Ben ajaa tämän pois ja näin ollen pelastaa Kai-veljekset.


Nimi: Moss

Laji: koira

Rotu: Mastiffi

Sukupuoli: uros

Pennut: Jaguar

Sisarukset: Ben on Mossin velipuoli

Moss on Sumuvuorten valtaisa johtaja. Mossilla on suuri lauma johon se on pitkään yrittänyt saada tiikeriveljeksiä liittymään. Sniper lavastaa Hopeanuolen lauman murhanneen Loidin ja Jaguarin, Mossin pojan. Tämä johtaa laumojen yhteenottoon, mutta välit selviää, kun huijaus paljastuu ja Ben "nousee kuolleista". Moss liittyy joukkoineen Hopeanuolen laumaan ja on hyvin luottamuksen arvoinen jäsen.


Nimi: Jaguar

Laji: koira

Rotu: Mastiffi

Vanhemmat: Moss ja joku???

Jaguar on Sumuvuorten johtajan Mossin poika. Hän on hyvin katkera Hyenalle ja Sniperille Loidin murhaamisesta.


Nimi: Loid

Laji: koira

Sukupuoli: uros

Loid kuuluu Mossin laumaan ja on Jaguarin hyvä ystävä. Sniper tappaa tämän usuttaakseen Mossin ja Hopeanuolen laumat taisteluun keskenään.


Nimi: Akame

Laji: koira

Rotu: Kishu

Sukupuoli: uros

Pennut: Jinnai

Akame toimii nokkelien Iiga-koirien johtajana, jotka taistelevat koiranlihaa syöviä koga-koiria vastaan. Ben tunsi Punasilmän ennestään, jolloin Benin isäntä oli vahingossa ampunut Punasilmää ja yritti kouluttaa siitä metsästyskoiraa, mutta Punasilmän pyynnöstä Ben päästi sen vapaaksi. Poltettuaan Iiga-talon päätti liittyä Benin joukkoon. Punasilmä on hyvin älykäs, järkevä, uhrautuva ja uskollinen.


Nimi: Jinnai

Laji: koira

Rotu: Kishu

Sukupuoli: uros

Vanhemmat: Akame ja joku???

Jinnai Kuuluu Akamen johtamiin Iga-koiriin ja on mukana hakemassa parantavia yrttejä Kogien alueltaa, jotta myrkytetty Benin laumaa saataisiin parannettua. Hän Saa surmansa yrittäessä tappaa Kirikazen kanssa Madara karhua.


Nimi: Kirikaze

Laji: koira

Rotu: Kishu

Sukupuoli: uros

Kirikaze Kuuluu Akamen johtamiin Iga-koiriin ja on mukana hakemassa parantavia yrttejä Kogien alueltaa, jotta myrkytetty Benin laumaa saataisiin parannettua. Saa surmansa yrittäessä tappaa Jinnain kanssa Madara karhua. Akame on värvännyt tämän Jinnain, eli itse Akamen pojan henkivartijaksi.


Nimi: Hayato

Laji: koira

Rotu: Kishu

Sukupuoli: uros

Hayato on aika pelokas Iiga koira. Hän Tekee kunniallisen Iga koiran kuoleman, kun johdattaa Koga koiran ansaan jonne hän itsekin kuolee.


Nimi: Tsukikage

Laji: koira

Rotu: Kishu

Sukupuoli: uros

Tsukikage on neljäs Iga-soturi, joka lähtee hyökkäämään vedellä täytetyn tunnelin kautta. Tunneliin jäänyt Hopeanuoli tarttuu viimeisenä tulevan Tsukikagen häntään tämän uidessa ryhmän viimeisenä ohi ja pääsee näin ulos tunnelista. Kogien hyökätessä Tsukikage vie oman vastustaja-Kogansa vesitunneliin hukuttaakseen tämän ja kuolee myös samalla itse.


Nimi: Kurojaki

Laji: koira

Rotu: Chikoku

Sukupuoli: uros

Pennut: Chibi (Tesshin)

Kurojaki toimi koiranlihaa syövien Koga-koirien johtajana. Kurojaki on koko ikänsä taistellut Iiga-koirien johtajan Akamen kanssa. Aseenaan Kurojaki käyttää sirppiä, jolla Hopeanuoli puhkaisi tämän toisen silmän. Kun Akame polttaa pyhän talon, Kurojaki ja muut kogat tekevät itsemurha hypyn liekkien sekaan.


Nimi: Chibi (Tesshin)

Laji: koira

Rotu: Chikoku

Sukupuoli: uros

Vanhemmat: Kurojaki ja joku???

Chibi on Kurojakin poika. Se jäi orvoksi, kun Kurojaki teki "itsemurhan" palavaan iga-taloon. Liittyi Hopeanuolen laumaan, mutta ei ole suurempaa roolia Hopeanuoli animessa.


Nimi: Wilson

Laji: koira

Rotu: Collie

Sukupuoli: uros

Kumppani: Leen

Pennut: London

Wilson on viisas koira, joka on kiertänyt paljon maailmaa ollessaan töissä sirkuksessa. Yrittää tappaa Kurojakin pennun kostoksi siitä, kun Kurojaki surmasi ja söi hänen perheensä. Wilson kertoo Hopeanuolelle Shikokusta ja taistelukoirista, joka johtaa siihen, että suurin osa laumasta lähtee matkalle shikokuhun hakemaan taistelukoiria.


Nimi: Musashi

Laji: koira

Rotu: Tosa

Sukupuoli: uros

Hopeanuolen lähdettyä joukkoineen Shikokuhun tapasivat he ensimmäisenä Musashin, taistelukoiran. Musashi on kuullut Hopeanuolesta paljon ja haluaa liittyä muiden taistelukoirien kanssa hänen laumaansa.


Nimi: Bill

Laji: koira

Rotu: Dobermanni

Sukupuoli: uros

Vuoristokoirien johtaja. Liittyy Hopeanuolen joukkoon huomattuaan kuinka uskomaton pentu tämä on. Billistä ei paljoa tietoa ole, mutta tämä saa surmansa Suuren taistelun jälkeen ollessaan etsimässä Hopeanuolta.


Nimi: Benizakura

Laji: koira

Rotu: Tosa

Sukupuoli: uros

Benizakura on taistelukoira Shikokusta. Häntä pidetään maailman vahvimpana koirana ja Hopeanuolen kuullessa hänestä Musashilta lähtee hän etsimään Benizakuraa. Benizakura liittyy Hopeanuolen laumaan, koska tämä teki häneen niin suuren vaikutuksen urhoollisuudellaan ja pelottomuudellaan. Benizakura saa surmansa ennen suurta taistelua, kun hukuttaa Mosan ja jää itsekin vahingossa köydestä kiinni veden alle.


Nimi: Tsunaarashi

Laji: koira

Rotu: Tosa

Sukupuoli: uros

Tsunaarashi taisteli Benizakuran kanssa loppuottelussa. Puolen tunnin jälkeen ottelu vihelleettiin poikki ja Tsunaarashi sai pitää mestarin tittelinsä. Tsunaarashi repi Benizakuran korvat irti,mutta menetti itsei näkönsä ja häntä ruvettiin pitämään nuorien taistelukoirien "nyrkkeilysäkkinä".


Nimi: Oliver

Laji: koira

Rotu: Mäyräkoira

Sukupuoli: uros

Oliver hankki Hopeanuolen joukolle auto kyydin mutsun alueen lähelle, koska koirat olivat väsyneitä matkan tekoon. Hän Pelasti aijemmin Crossin vihamielisiltä koirilta ja huolehti tästä raskauden loppu puolella.


Nimi: Terry

Laji: koira

Rotu: Mastiffi

Sukupuoli: uros

Terry toimi viidennen joukkueen johtajana, mutta liittyi Kisaragin laumaan säilyäkseen hengissä. Hän Yrittää pelastaa Benin joukot sammuneesta kraaterista, mutta Kisaragi onnistui tyrmäämään hänet. Karhut, jotka olivat tulleet Mutsun alueelle tappoivat Terryn.


Nimi: Kisaragi

Laji: koira

Rotu: Siperianhusky

Sukupuoli: uros

Pennut: Mangassa hänellä on 2 pentua joiden nimiä ei tiedetä, pennut kummiskin kuolevat karhujen huokätessä sammuneen tulivuoren kraaterille.

Kisaragi johtaa suurta koira laumaa. Hän vangitsee Hopeanuolen laumasta puolet sammunneen tulivuoren kraateriin ja yrittää taivutella nämä liittymään joukkoonsa. Kisaragin haaveena on olla maailman suurimman koiralauman johtaja. Kuitenkin Terryn sanat saavat hänet lopulta tajuamaan arvonsa Ohun laumaan verrattuna ja Kisaragi päättää lähteä kostamaan karhuille.


Nimi: Uzuki

Laji: koira

Rotu: Siperianhusky

Sukupuoli: uros

Uzuki kuuluu Kisaragin laumaan ja on toisen joukkueen johtaja ja toimii johtajana kun Kisaragi on muualla. Auttoi Kisaragia taistelussa Terryä vastaan ja on hyvin uskollinen Kisaragille.


Nimi: Hazuki

Laji: koira

Rotu: Siperianhusky

Sukupuoli: uros

Kisaragin lauman kolmannen joukkueen johtaja. Ei suurempaa roolia.


Nimi: Minazuki

Laji: koira

Rotu: Siperianhusky

Sukupuoli: uros

Minazuki kuuluu Kisaragin laumaan ja johtaa neljättä joukkuetta. Ei keskeisempää roolia.


Nimi: Pochi

Laji: koira

Sukupuoli: uros

Aluksi Pochia pidettiin vastuullisena "Chibistä" (orvosta pennusta), mutta myöhemmin selvisikin ettei asia ollut näin. Pochi oli Mossin mukana lauman jäädessä loukkuun sammuneen tulivuoren kraatteriin.


Nimi: Hakuro

Laji: koira

Rotu: Alaskanmalamuutti

Sukupuoli: uros

Hokkaidon koirien johtaja. Hakuroa ei leikatussa versiossa nähdä kuin aivan lopussa, mutta todellisuudessa tällä on paljon suurempi rooli. Ennen Suurta taistelua Hopeanuoli ja muut kohtaavat Hakuron lauman ja koirat jatkavat matkaa yhdessä kohti Akakabuton aluetta.


Nimi: Bemu

Laji: koira

Rotu: Bokseri

Sukupuoli: uros

Bemu on Satsuma joukkueen johtaja. Hänen kasvoilleen on ihminen kaatanut vahingossa happoa, josta johtuu että kasvot on tärveltynyt. Bemu koetteli Greatin uskollisuutta suurta johtajaa kohtaan laittamalla tämän juna raiteelle junan tullessa. Great näytti uskollisuutensa eikä meinannut siirtyä junan tieltä pois, mutta Bemu loppujen lopuksi pelasti hänen. Greatin uskollisuus teki suuren vaikutuksen. joten Bemu liittyi suuren johtajan laumaan.


Nimi: Akakabuto

Laji: karhu

Sukupuoli: uros

Karhu, joka pitää ihmisiä kauhun vallassa. Gohei aikoinaan ampui tätä karhua vieden tältä silmän ja kyvyn nukkua talviunta. Laukaus vahingoitti karhun tärkeitä hermoja. Akakabuto on ovela karhu, joka keksii kaiken maailman juonia. Se päättää rakentaa linnoituksen, johon se värvää Madara ja Mosa karhun. Se ei siedä tunkeilijoita sen alueellaan ja yleensä se tappaa tunkeilijat säälimättä. Akakabutolla on jälkeläisiä joista osan Hopeanuolen lauma on tappanut.


Nimi: Madara

Laji: karhu

Sukupuoli: naaras

Madara on toinen Ohun tulleista uusista karhuista. Se haastaa jopa Akakabuton reviiristä, mutta häviää kamppailun. Madara saa surmansa, kun Hopeanuoli syöksee tämän suuhun terävän puun oksan, jonka jälkeen Madara vielä tippuu puusta ja kuolee.


Nimi: Mosa

Laji: karhu

Sukupuoli: uros

Toinen uusista karhuista. Mosalla ei ole oikeaa käpälää. Mosa hyökkäilee ihmisten kimppuun, kuten Madarakin ja niitä pidetään metsästysseurassa vakavana uhkana.


Nimi: Harppuunakarhu

Laji: karhu

Sukupuoli: uros

Tappaa Kesakagen-nimisen karhun ja syö tämän verta. Johdattaa Hopeanuolen laumoineen Akakabuton luokse, koska haluaa päästä tämän riveihin. Akakabuto kummiskin tappaa hänet, koska ei tarvitse enää kenenkään apua.


Nimi: Gohei

Laji: ihminen

Ikä: n. 67-vuotta

Sukupuoli: mies

Gohei Takeda, tapaa Akakabuton toista kertaa 67-vuotiaana ja on viikon kateissa Rikin kanssa. Menetti vasemman korvansa, kun Akakabuto sivalsi kynsillään korvan irti. Silloin, kun oli kateissa Rikin kanssa, Gohei syötti Rikille omaa lihaansa. Gohei koulluttaa Ginin melko julmalla tavalla.


Nimi: Daisuke

Laji: ihminen

Ikä: n. 12-vuotta

Sukupuoli: poika

Daisuke on Hopeanuolen omistaja, noin 12-vuotias poika. Hänen vanhempansa omistavat hiihtokeskuksen. Gohei on hänen vaarinsa. Daisuke myy kelkkansa, jotta saisi metsästysjousen. Myyjä möi nuolen Daisukelle, kun näki että Daisuke osasi käyttää sitä.


Nimi: Hidetoshi

Laji: ihminen

Sukupuoli: mies

Hidetoshi on pormestarin poika, Akakabuto tappoi hänen isänsä. Hidetoshi omistaa sairaalan ja on tohtori. On kiertänyt maata metsästyskoiransa Johnin kanssa. Hidetoshi haluaa kostaa Akakabutolle hänen isänsä kuoleman.


©2019 LegendaGinga - suntuubi.com